OM OSS   |   TJÄNSTER   |   MILJÖ   |   FRAMGÅNGAR   |   KONTAKT

VI TAR DINA IDÉER I MÅL!


Vår historia börjar redan 1917 då typografen och tidningsmannen Gustaf Österberg etablerade Gustaf Österbergs Tryckeri AB i Nyköping, där man förutom civiltryck även gav ut tidningen Södermanlands Nyheter. Idag, nästan hundra år senare, går tryckpressarna
fortfarande varma på Österbergs Tryckeri.

 

 

1977 separerades verksamheterna, fortfarande under samma namn fram till 1996 då man slopade ”Gustaf” och helt enkelt kallade sig för Österbergs Tryckeri AB. 1998 förvärvades Sörmlandstryck och fram till 2011 ingick det även i namnet.  

Den hittills största förändringen kom i och med uppköpet och fusioneringen med Dahlströms Tryckeri AB 2011. Namnet Österbergs Tryckeri AB återtogs samtidigt som  Dahlströms logotyp fick ligga till grund för den nya grafiska profilen. 


 
Fusioneringen gjorde företaget nästan dubbelt så stort i både omsättning och antalet anställda och efter att ha anpassat lokaler och investerat i nya tryckpressar flyttade vi ihop i lokalerna på Stockholmsvägen 10.

I direkt anslutning till tryckeriet har vi efter-behandling och bokbinderiverksamhet. Det ger oss möjlighet att vi både trycka och färdigställa produkten under samma tak för att tiden mellan beställning och leverans ska bli så kort som möjligt. 


TILLBAKA >>henrik Eriksson
PLATSCHEF


Henrik har koll på allt som händer på tryckeriet och hjälper dig att hamna rätt med dina frågor, vare sig det gäller tryckteknik, papper eller pris.

KONTAKTA HENRIK 


VI TAR DINA IDÉER I MÅL
 
   
 
 
 

 
ÖSTERBERGS TRYCKERI
STOCKHOLMSVÄGEN 10• 611 33 NYKÖPING
070-191 36 21  
INFO@OSTERBERGSTRYCKERI.SE
 
 

 
MATERIALINLÄMNING
LADDA NER ICC-PROFILER
LADDA NER JOBOPTIONS
GILLA OSS PÅ 
FACEBOOK